Metoda de livrare si retur

Metoda de livrare:

Transport gratuit in Romania pentru cumparaturi mai mari de 150 lei ,acolo unde firmele Fan Courier sau Urgent Curier, au puncte de desfacere. Pentru alte locatii se percepe o taxa de kilometri suplimentari care se va achita de catre client .Prin Posta Romana  pretul afisat in formularul comenzii( 15.00lei la comenzi sub 150.00lei)

Livrarea produselor se face numai insotite de  factura fiscala!

Transport normal la orice punct de desfacere Fan Curier ,Urgent Curier sau Posta Romana este 15.00lei

Toate comenzile trebuie confirmate telefonic cu clientul.

 Costurile de transport in cazul returului produselor vor fi suportate de catre client.

Termenul maxim de returnare a produsului este de maxim 14 zile de la data primirii coletului de catre client pentru a beneficia de rambursarea contravalorii produsului. Produsul returnat  nu trebuie sa fie deteriorat in nici un fel, trebuie sa fie in ambalajul original si sa contina factura primita in original de la vanzator.

Contravaloarea produselor returnate va fi rambursata clientului in termen de maxim 15zile de la data primirii coletului inapoi la expeditor la adresa de mai jos. 

In cazul in care doriti sa schimbati produsul, acesta se va face  gratuit si este limitat la o singura data.

Adresa de retur: : Vintage Plus SRL, Strada Govodarva nr 17,sector 6 Bucuresti. Tel 0745222020

Comenzile primite intre  Luni -Vineri pana in ora 16:00 se lvreaza in 1-2 zile lucratoare. Comenzile primite dupa ora 16:00  intre Luni-Vineri vor fi livrate in 2-3 zile lucratoare functie de curier.Comenzile primite intre Vineri ora 15:00 si Luni ora 00:00 vor fi livrate in cursul zilei de Luni.